_DSC0003.jpg

STyling - particulier

Wil je de inrichting van (een deel van) je huis uitbesteden? Dan kun je mij inschakelen voor een stylingproject. Mijn uitgesproken stijl zal ik je niet opleggen, maar ik zal zeker proberen om je te verrassen.

Werkwijze
Ik kom bij je thuis om kennis te maken en je woonwensen en een mogelijke planning te bespreken. Met een quickscan bepalen we samen welke stijl bij je past. Ik maak vervolgens een moodboard in de stijl van jouw keuze, inclusief bijpassende prijslijsten zodat je goed onderbouwde keuzes kunt maken. Daarna ga ik speuren naar meubels, bestel indien nodig stoffering, plaats bestellingen en ga concreet aan de slag met de realisatie van jouw interieur. 

Wat kost dat?
Een stylingproject is altijd maatwerk, maar het is niet altijd nodig om over een onuitputtelijk budget te beschikken. Een voorbeeld: de woonkamer met open keuken (50m2) van Femke heb ik voor € 750,- gestyled, exclusief meubilair. Femke had € 4000,- budget voor meubilair gereserveerd. Ze wilde graag een inrichting met oude en nieuwe meubels dus de nieuwe bank heb ik gecombineerd met tweedehands fauteuils. En bij de eetkamerstoelen die ze graag wilde houden, heb ik een nieuwe tafel gezocht. De lampen boven de eettafel werden de ware eyecatchers in haar huis, deze heb ik tweedehands ingekocht op een veiling. 

Doorlooptijd
Een stylingproject duurt gemiddeld één tot zes maanden. De doorlooptijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de keuze voor nieuw of gebruikt meubilair en levertijden van bijvoorbeeld bankstellen. 

Meer weten?
Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden voor jouw stylingproject te bespreken.