2016.06.10 Westwing Sjoukje Amsterdam37 copy (2).jpg

Styling kantoor of bedrijfspand

Verhuis je naar een nieuw bedrijfspand? Of groeit je organisatie flink en is samenhang in je kantoorinrichting ver te zoeken? Ik ga graag met jou (en je medewerkers) aan de slag om samen een nieuwe, frisse kantoorinrichting te creëren. Vanuit duurzaam oogpunt werk ik vaak met een mix van nieuw en gebruikt meubilair. Doel is om jullie kantoor de persoonlijkheid en stijl te geven waarin jullie optimaal kunnen werken.

Werkwijze
We starten met een uitgebreide kennismaking. Ik wil graag weten wat je wilt bereiken met de nieuwe inrichting, met welke factoren we rekening moeten houden en welk bruikbaar en passend meubilair er al is. Met een quickscan bepalen we vervolgens samen welke stijl bij jullie bedrijf past. Ik maak een moodboard voor een eerste impressie van de nieuwe sfeer en stijl, inclusief prijslijsten zodat je goed onderbouwde keuzes kunt maken. We maken een planning, waarna ik start met de inkoop, bestellingen plaats en concreet aan de slag ga met de realisatie van de nieuwe kantoorinrichting. In verband met de levertijden van meubilair is de doorlooptijd minimaal 3 maanden. 

Wat kost dat?
Onlangs heb ik de lunch- en loungeruimte van een snel groeiende Amsterdamse start-up gerestyled. Omdat er een reële kans bestaat dat deze start-up binnen twee jaar naar een groter pand verhuist, was het van belang om meubilair in te kopen dat mee kan naar de volgende locatie: geen vast meubilair, enigszins tijdloos qua uitstraling en flexibel qua vorm. De huidige ruimte moest niet leidend zijn voor de inrichting. De kosten: € 1.200,- styling en € 8.000,- meubilair.

Doorlooptijd
De styling van een kantoor of bedrijfsruimte duurt minimaal drie maanden. De doorlooptijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de keuze voor nieuw of gebruikt meubilair en eventuele levertijden.

Meer weten?
Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden voor jouw kantoor te bespreken.