_DSC0033.jpg

Shoppen met Sjouk € 325,-* 

Ken je dat: na dagenlang online zoeken en bezoekjes aan verschillende winkels vind je eindelijk iets moois voor je interieur. Je schaft het enthousiast aan maar eenmaal thuis blijkt het toch niet helemaal te kloppen, het pakt nét anders uit dan je voor ogen had. Teleurgesteld ga je terug naar de winkel voor een retour.

Ben jij klaar met miskopen of eindeloos zoeken naar de juiste items? Of ben je onlangs verhuisd en heb je nog lege kamers in te richten? Je kunt mij inschakelen om een dagdeel met je op pad te gaan. Samen gaan we heel gericht op zoek naar het meubilair dat past bij jouw persoonlijke woonstijl. Soms op plekken waar je zelf niet zo gauw zou kijken, of met een andere insteek dan je bent gewend.

Om gericht te kunnen zoeken in de juiste winkels of op passende markten of veilingen, hebben we eerst een Facetime of Skype videocall om je wensen en budget te bespreken. Je geeft me een kijkje in je huis of de kamer(s) die je wilt inrichten en vertelt me waarnaar je op zoek bent of wat je wilt bereiken. Aan de hand van jouw stijl en wensen bepalen we welke winkels, markten en/of veilingen we samen gaan bezoeken.

In een middag je interieur bij elkaar? Bel me of stuur me een e-mail om een afspraak te maken voor een shopping date.

 *exclusief 21% btw en reiskosten