2016.06.10 Westwing Sjoukje Amsterdam22 copy (1).jpg

FLITSCONSULT PARTICULIER €175,-*

Heb je zin om met je interieur aan de slag te gaan maar weet je niet waar je moet beginnen of welke stijl bij jou en je huis past? Of weet je juist wel welke sfeer je wilt in je huis, maar vind je het lastig om dit te vertalen naar een concrete inrichting? Ik kom bij je langs, kijk met je mee en help je op weg. 

Tijdens een flitsconsult bekijken we samen jouw huis en inrichting en geef ik je praktische adviezen over knelpunten die je ervaart. Daarna duiken we samen achter de computer om met sfeerbeelden de interieurstijl te vinden die bij jou en je huis past. Je krijgt uitgebreid persoonlijk advies over meubilair, kleur- en materiaalgebruik, stoffering en verlichting. En ik geef je concrete tips hoe je deze stijl realiseert en welke winkels voor jou interessant kunnen zijn. Het flitsconsult duurt ongeveer 1,5 uur.

VERSLAG FLITSCONSULT: €30,-
Tijdens het flitsconsult krijg je heel veel informatie en nieuwe inspiratie. Wil je alle ideeën en adviezen en de stijlen die je aanspraken nog eens rustig bekijken? Ik kan een uitgebreid verslag van het flitsconsult maken, met daarin jouw persoonlijke interieuradvies, de stijl die je koos, een lijst van winkels en alle besproken tips en inspiratie. Een handig naslagwerk voor als je concreet aan de slag gaat met jouw droominterieur!

Kan jouw interieur wel een boost gebruiken? Bel me of stuur me een e-mail voor meer informatie.

 *exclusief 21% btw en reiskosten