_DSC0070 (2).jpg

Flitsconsult kantoor €450*

Als coach weet ik hoe belangrijk de inrichting van een werkplek is. Hoe richt je je kantoor nou slim in, zodat mensen met verschillende werkstijlen er prettig kunnen werken? Een deel van je werknemers heeft misschien graag een vaste, rustige werkplek en wil de deur dicht kunnen trekken. En een ander deel floreert juist bij reuring en wil kunnen flexen en overleggen waar mogelijk. Tijdens een flitsconsult kom ik op kantoor langs om advies te geven over de inrichting van jullie werkplek. De aard van jullie werk, jullie wensen en werkstijlen staan natuurlijk centraal, het doel is een productieve, inspirerende, functionele inrichting te realiseren. Vanuit een duurzaam oogpunt kijk ik naar wat er al is en hoe we de basis met (soms kleine) aanpassingen kunnen optimaliseren.

Verslag
Tijdens het flitsconsult heb je heel veel informatie gekregen en nieuwe inspiratie opgedaan. Wil je alle ideeën en adviezen nog eens rustig bekijken? Ik maak een uitgebreid verslag van het flitsconsult met het advies voor jullie kantoor en alle besproken tips en inspiratie. Een handig naslagwerk voor als je concreet aan de slag gaat met de aanpassing van jullie werkplek!

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden om je kantoor of bedrijfsruimte slim in te richten? Bel me of stuur me een e-mail met je vragen. 

**exclusief 21% btw en reiskosten